palkanlaskenta

 

tehosta yrityksesi arkea

Palkanlaskenta on olennainen osa jokaisen yrityksen toimintaa, mutta sen monimutkaisuus ja jatkuvat muutokset verolainsäädännössä voivat olla haastavia hallita. Ulkoistamalla palkanlaskennan tilitoimistolle, voit vapauttaa yrityksesi resursseja muuhun toimintaan.  

Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa apua yrityksesi palkanlaskentaan. Hallitsemme palkanlaskennan monimutkaiset koukerot ja meillä on pitkäaikainen kokemus, syvä ymmärrys ja ajankohtaisin tieto verolainsäädännön muutoksista. Lisäksi meiltä löytyy kattavaa osaamista useiden eri alojen työehtosopimuksista, aina kiinteistöhuolloista ravintoloihin ja talotekniikkaan saakka. Ota yhteyttä ja jätä palkkalaskelmat meidän huoleksemme – hoidamme palkat aina ajallaan ja sujuvasti!

Palkanlaskentaan sisältyy mm.  

  • tunti- ja kuukausipalkat 
  • lomapalkat, -korvaukset ja -rahat 
  • työajan lyhennysrahat 
  • luontaisedut 
  • palkkaennakot, -lainat ja ulosotot
  • Kelan hakemukset ja selvitykset

Voit lähettää palkanlaskennan tiedot kätevästi verkkosivuillamme olevan Tallier.info kautta.  

Palkanlaskentaan liittyvät lakisääteiset ilmoitukset

Palkanlaskentaan liittyvät lakisääteiset ilmoitukset ovat tärkeä osa palkanlaskennan prosessia. Ulkoistetussa palkanlaskennassa tilitoimisto hoitaa nämä ilmoitukset puolestasi ja huolehtii, että yrityksesi noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä.  Meiltä saat kaikki palkanlaskentaan liittyvät palvelut, ja tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa palkkajärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.

Meiltä saat palkanlaskentapalvelut
kaikkialle Suomeen

Vapauta yrityksesi resursseja ja jätä palkanlaskenta meidän huoleksemme.
Palvelemme luotettavasti ja täsmällisesti koko Suomen alueella.