laskutuspalvelut

Ulkoistettu laskutus tehostaa yrityksesi toimintaa 

Laskutusprosessin tulee olla sujuvaa, jotta yrityksen toiminta ja rahavirran liikkuminen pysyvät tasapainossa. Ulkoistamalla laskutuspalvelut asiantuntevalle tilitoimistolle vapautat omia resursseja niihin ydintoimintoihin, jotka ovat yrityksesi menestyksen kannalta olennaisia. 

Tarjoamme joustavat laskutuspalvelut yrityksellesi, jotta sinä voit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. Vuosien kokemus ja vankka asiantuntemus mahdollistavat toimivan laskutuksen, niin tuotteiden kuin palveluidenkin osalta. Huolehdimme puolestasi ajantasaisesta maksujen valvonnasta ja karhuamisesta. Ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa yrityksesi laskutukseen liittyvät asiat.

Räätälöidyt laskutuspalvelut yrityksesi tarpeisiin

Laskutustarpeita on yhtä monta kuin on yritystäkin. Pienen yrityksen tarpeet eroavat suurempien yritysten laskutustarpeista ja räätälöimme laskutuspalvelut aina yrityskohtaisesti. Huolehdimme sopimuksen mukaisesti laskujen laatimisesta aina perintätoimenpiteisiin saakka. Perintätoimenpiteitä varten meillä on sopimus perintätoimiston kanssa ja tarvittaessa myös yhteydet asianajotoimistoihin. Käytössämme ovat Visma Software Oy:n laskutus ja reskontraohjelmat, joista on sujuva yhteys pankkien siirtoaineistoihin ja mm. Visman perintään. 

Laskutuspalvelumme ja asiakasreskontramme sisältävät mm. 

  • asiakasrekisterin ylläpidon 
  • sähköisen laskutuksen 
  • tarvittaessa kirje- tai sähköpostipostituksen 
  • ensimmäiset kaksi perintäkirjettä (sopimuksen mukaan, asiakas päättää loppukädessä) 

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa hoitamaan yrityksesi laskutuksen?

Sijaitsee yrityksesi missä päin Suomea tahansa, me hoidamme laskutuksen puolestasi.
Palvelemme vuosien kokemuksella kaikessa laskutukseen liittyvässä – ota yhteyttä!