Kirjanpitopalvelut

Asiantuntemusta ja huolenpitoa
taloudenhallintaan

Kaikki yritykset ovat kirjanpitovelvollisia ja yrittäjän näkökulmasta kirjanpito on yrityksen talouden sydän. Se auttaa ymmärtämään yrityksen taloudellista tilannetta ja tarjoaa tietoa erilaisten päätöstentekojen tueksi. Yrityksen pyörittäminen ja siihen liittyvä kirjanpito sisältää monia eri osa-alueita, joista yrittäjän tulee olla ajan tasalla. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata itse, vaan yrityksen taloushallinto kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. 

Me tarjoamme kirjanpitopalveluita, jotka ovat räätälöity vastaamaan aina asiakasyrityksen tarpeita – toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta. Oli kyseessä pieni perheyritys, keskisuuri kasvuyritys, osakeyhtiö tai toiminimi, meiltä saat kaikki tarvittavat kirjanpitopalvelut. Palvelemme yrityksiä kaikkialla Suomessa – ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa teitä! 

Täsmällistä taloyhtiön kirjanpitoa 

Hoidamme taloyhtiöiden kirjanpidon ja raportoinnin luotettavasti, jotta te voitte keskittyä muihin asioihin. Huolellisesti hoidettu kirjanpito ja tilinpäätökset parantavat taloyhtiön taloudellista läpinäkyvyyttä ja luottamusta osakkaiden keskuudessa.  

Meillä on vuosien kokemus ja ymmärrys taloyhtiöiden hallinnosta, isännöinnistä ja taloudesta – oli kyseessä sitten pieni tai suuri taloyhtiö. 

Yritysten tilinpäätökset vuosien kokemuksella

Kun kirjanpitopalvelut keskittyvät yrityksen päivittäisten tapahtumien seurantaan ja kirjanpitoon, on tilinpäätöspalvelut laajempi kokonaisuus. Asiakkaan kirjanpidon, palkkojen ja reskontrien tapahtumat ja yhteenvedot päätyvät kaikki asiakasyhtiön tilinpäätöslukuihin. 

Tilinpäätöksen tekemiseen liittyvät mm. tuottojen ja kulujen jaksottamiset oikeille tilikausille, kiinteän omaisuuden poistojen laskeminen, yrittäjien toiveiden kuuntelu sekä myös ikävien asioiden läpikäynti yrittäjän kanssa. Lisäksi tilinpäätöksiin liittyy myös verosuunnittelua, yhteydenpitoa tilintarkastajiin, veroilmoitusten tekoa ja lähettämistä liitteineen verottajalle ja Patentti- ja rekisterihallitukselle (PRH).   

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa tilinpäätösasioissa aina asiakaslähtöisesti, oli kyse sitten konevuokraamosta, kukkakauppiaasta, rakennusliikkeestä, ravintolasta tai taloyhtiöstä. 

Arvonlisäveroilmoitukset ja muut verotukseen liittyvät ilmoitukset

Arvonlisäveroilmoitukset ovat tärkeä osa yrityksen verovelvollisuuden hoitoa ja viranomaisraportointia.  Toimitamme asiakkaiden arvonlisäveroilmoitukset verottajalle sähköisesti sitä mukaa, kun kuukausittainen kirjanpito on tehty. Lisäksi toimitamme palkanlaskennasta tiedot tulorekisteriin palkanmaksukerroittain ja säännösten mukaisesti.  

Yhtiöiden perustamiset – meistä luotettava kumppani yrityksen alkutaipaleella

Aloitteleva yrittäjä kohtaa monia haastavia kysymyksiä yhtiön perustamisen alkutaipaleella. Me autamme sinut yrittämisen alkuun, oli kyseessä sitten osakeyhtiön, avoimen yhtiön tai toiminimen perustaminen. Hoidamme puolestasi yhtiön perustamiseen liittyvät viranomaisasiat, yrityksen rekisteröinnin sekä verotukseen liittyvät velvoitteet ja muut käytännön asiat. Voit itse keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen – me huolehdimme yrityksesi taloushallinnon ja kirjanpidon.  

Helppolukuista raportointia

Oli kyseessä sitten yritys tai taloyhtiö, meiltä saat perinteisen tulos- ja taselaskelman lisäksi myös selkeän ja helppolukuisen graafisen raportoinnin. Näet esimerkiksi tuotekohtaiset katteet, yrityksen tuloksen kustannuspaikoittain sekä yrityksen rahoitustilanteen ilman haastavia tulkintoja. Pysyt ajan tasalla yrityksen menoista, tuloista ja ennusteista – kaikki tiedot ymmärrettävässä muodossa. 

Mikäli vakioraportit eivät vielä riitä, rakennamme asiakkaillemme oman raportoinnin, kuten olemme mm. urheiluseuroille tehneet.

Kirjanpitopalvelut kaikkialla Suomessa 

Monipuoliset tilitoimistopalvelut meiltä –
palvelemme kattavasti koko Suomessa!